Diada 24è Castellers de Sabadell

Un any després d’haver descarregat el 3 de 8 més llunyà de la nostra història, ens plantàvem a Sabadell amb la mateixa il·lusió que l’any anterior però amb nombroses baixes, impedint la realització de castells de vuit.

 

En primera ronda vam sortir d’un 2 de 7 un pèl girat i amb una mica de nervi,  fet que no va impedir descarregar-lo amb solvència i demanant a crits, amb un esforç de la colla, un pis més a l’estructura. En segona ronda vam realitzar un 4 de 7 amb agulla fent rotacions a nivell de tronc que també vam descarregar amb molta seguretat.  En tercera ronda vam executar un 4 de 7 lleuger, ben quadrat i amb molta fermesa que demostra les ganes de portar ben aviat a plaça el castell amb un pis més. El punt final a l’actuació el va posar un vano de 5 acompanyat d’un pilar de 3 infantil, seguint l’exemple dels Saballuts, que tota la canalla va poder gaudir.

 

Els Castellers de Sant Cugat van començar forts l’actuació amb un 5 de 8 que només van poder carregar. Aquesta carregada va suposar baixar als set pisos en les rondes següents amb un 4 de 7, 3 de 7 i dos pilars de 4. Som-hi gausacs, a seguir sumant bons castells.

 

Pel que fa als Castellers de Sabadell van descarregar el 4 de 8 que no van poder coronar el dia anterior. El van acompanyar d’un 7 de 7, 5 de 7, vano de 5. Van posar la cirereta a l’actuació amb el celebrat pilar de 3 infantil.

D’altre banda felicitem als Castellers de Sabadell pels seus 24 anys i animar-los a seguir treballant de valent per aconseguir tots els reptes que es proposin. Tal com va dir la seva cap de colla: els braços només els abaixem per fer castells amb folre.