Diada a Porrera

Després d’efectuar un mes d’abril amb bona nota. Realitzant els dos castells amb el pilar i el cinc de set, anàvem a Porrera (Priorat), terres de vins, acompanyats de la Colla Jove Xiquets de Tarragona i amb la intenció d’estrenar una altra estructura de la gamma alta de set i mig: el dos de set.

A primera ronda vam fer el tres de set amb el pilar, amb canvis obligats al tronc, però que aquests no es van notar, ja que es va realitzar amb certa rapidesa i tranquil·litat. Ja teníem el primer, qui sap quin és el futur d’aquest castell…

A segona ronda havia d’arribar l’estrena del primer dos de set de la temporada, però per baixes d’últim moment, vam haver de renunciar a aquesta estructura i vam realitzar el quatre de set amb el pilar, castell realitzat a les actuacions anteriors, amb molt bones mides i amb un pilar lleuger al mig.

A causa de la renúncia del dos de set, la tècnica va decidir fer, a tercera ronda, un tres de set, on es van estrenar nous castellers i que també servia per encarar-lo cap a un pis més.

La diada no s’acabava aquí. L’objectiu del primer tram de temporada és fer una estrena per diada, tal com va dir el cap de colla. La cirereta de l’actuació, i per sorpresa, va ser el pilar de 6, el primer que descarregàvem aquesta temporada. Vam fer tres pilars de quatre de comiat.

Fins aquí va ser la nostra actuació a Porrera. Ara hem de seguir treballant de valent per poder portar noves estructures pendents a les pròximes actuacions.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona va realitzar el tres de vuit, el cinc de vuit (primer de la temporada) i el quatre de vuit. Va acabar amb dos pilars de cinc i tres pilars de quatre

Crònica per Mar Pascual

Fotos per Bego García