Diada de L’Hospitalet de l’Infant

Us fem cinc cèntims de la diada corresponent a les Festes Majors de Sant Pere de la bonica població de L’Hospitalet de l’Infant (Baix Camp).

Diumenge, set de la tarda i un calor espatarrant compartiem plaça amb els nostres fillols, els Xiquets de Vila-seca.

Un cop trobat el lloc idoni a la plaça, a primera ronda vam descarregar el tres de set amb els segons d’un hipotètic tres de vuit i amb estrenes al pom de dalt (felicitats a la canalla i joiosos que estan els pares). Sense més historia d’un castell parat i tranquil.

Segona ronda, quatre de set amb agulla descarregat, el quart de la temporada. Una bona forma de posar el toc de gamma alta de set a la diada i de mostrar la bona salut del nostre pilar.

A la tercera ronda, amb una mica menys de calor, descarregàrem el quatre de set. En aquest cas el vam fer amb una estructura lleugera amb segons al terra treballant els reptes de futur.

Els tres castells els hi va acompanyar un vano de cinc que tancava la nostra actuació.

Els nostres fillols, Xiquets de Vila-seca, van descarregar el tres de set, el cinc de sis, el quatre de sis amb agulla i el pilar de cinc. Vam recordar amb els nostres companys, que fa dos anys, en aquesta mateixa plaça feien el seu primer castell de sis en ronda, podriem dir, de repetició.

Diada tranquila després d’un Sant Joan de màxims i dedicada a treballar pels reptes de futur. Aquesta setmana amb assajos als horaris habituals i dissabte actuem al nostre barri, dins de les festes de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Pere i Sant Pau i on ens acompanyaran els Xiquets de Vila-Seca i els companys de Castellers d’Altafulla.