Diada del Local 2018

DIADA DEL LOCAL 2018
Com m’agradaria començar la crònica sense haver de dir que, un altre cop, com ja és habitual, la pluja també estava present a la Diada de diumenge.
La Diada del Local, una diada amb una importància especial, una diada d’aquelles assenyalades al calendari en vermell, on hem aconseguit grans fites per a la colla anteriorment i aquest any no volíem ser menys.
Arribem al local diumenge a les 11 hores del matí, ens trobem tots mirant al cel sabent que la pluja no ens donarà treva, però tot i això tenim pla B.
Ens desplacem tots cap a l’interior del local, ple de bot a bot i sense saber diferenciar qui és de Sant Pere i Sant Pau o qui és de Sabadell.
Són les 12 hores passades i donem el tret de sortida amb el quart 2d7 de la temporada, ferm, ràpid i ben tranquil, posant la mirada en el futur i pensant a pujar-lo a un folre.
Per la seva banda, els Castellers de Sabadell inicien la seva diada amb un 3d8.
Segona ronda, i arriba el tercer 3d8 del curs, aquest cop amb una importància especial al pis de segons. Un 3d8 que comença a ser buc insígnia a les diades, i que no podia faltar a una diada com aquesta. El primer castell de vuit descarregat a la diada del Local (a banda del pilar de 6) i sabem que no serà l’últim.
Com a segon castell, Sabadell va optar pel 7d7 pensant a pujar-lo un pis la setmana que ve.
Arriba l’última ronda, i descarreguem el sisè 5d7 d’enguany, un pèl més treballat que la resta però ben defensat per part de tronc, pom de dalt i pinya. Un castell que estem treballant amb insistència per anar més lluny i pujar-lo un pis més.
Els Castellers de Sabadell tanquen ronda amb el 4d8.
Ronda de pilars, i posem la cirereta al pastís amb el pilar de 6, tranquil i ben executat amb una pinya ben compacta i un pilar que comença a consolidar-se.
Per la seva part, Sabadell tanca l’actuació amb un vano de 5, mentre que alhora nosaltres fem 4 pilars de 4 on destaquem la valentia de les dues més menudes de la canalla que van fer un pilar cadascuna.
S’acaba l’actuació però que ningú marxi!

Fem prova del 2d8f, un castell que l’any passat ens va deixar un bon gust de boca tot i els entrebancs, i que és un dels objectius claus d’aquesta temporada.
Una prova que ens deixa tots amb un somriure i que ens fa somiar i començar a creure’ns-ho.
La setmana que ve toca Sabadell, indret on l’any passar vam fer el primer 3d8 de la temporada, un lloc especial que ens pot portar coses noves enguany.

Aquest és el camí a seguir, l’assistència als assajos i l’esforç que s’efectua a cadascun d’aquests és la clau per aconseguir tot el que ens proposem.
Enhorabona per la diada colla i continuem amb aquest ritme!