Cap de setmana solidari 2017

Comencem temporada!!

Un cop iniciat els assajos el passat mes de març, aquest cap de setmana comencem la vint-i-setena temporada de la colla amb el nostre cap de setmana solidari.

Dissabte, dia 8 d’Abril, durant tot el dia hi hauran diferents activitats a la colla per tal de fer una gran recollida d’aliments i productes d’higiene durant tot el dia per Caritas. El matí del dissabte, tothom qui vulgui, a partir de les 11h, podrà participar a la Masterclass de Zumba i Bodycombat que organitzem a la Plaça Cuba.

Un cop acabada la Masterclass, al nostre local, iniciarem el Vermut Solidari. A la tarda, a les 18:30h, Coca de xocolata per tothom. Continuarem recollint aliments i productes d’higiene.

Diumenge, dia 9 d’Abril realitzem la nostra Diada d’Inici de Temporada acompanyats del Brivalls de Cornudella, els Castellers de la Il·lusió i dels nostres castellers honorífics, els amics de l’Associació Provincial Paràlisi Cerebral – La Muntanyeta. La diada es realitzarà al migdia a la Plaça del Pallol, davant de l’Antiga Audiència.

diada_inci2017

20170408