Diada inicia Temporada 2017

Inici  immillorable

Aquest passat diumenge, la nostra colla ha tornat a la dinàmica d’actuacions iniciant la vint-i-setena temporada de l’entitat. En una recuperada Plaça del Pallol, davant de l’Antigua Audiència, s’ha realitzat la nostra Diada d’Inici de temporada on ens ha acompanyat els Brivalls de Cornudella i els Castellers de la Il·lusió.

A primera ronda, hem realitzat el cinc de set amb bona execució gràcies a l’excel·lent feina dels assajos i que amb la confiança de repetir-lo en més diades i més assaig, pot ser un castell molt descarregat aquest any per la nostra colla.

A segona ronda, hem descarregat el tres de set amb agulla. Fet amb tranquil·litat i de mil·limetrada precisió de l’entrada de l’acotxador al pilar, el descarreguem amb la voluntat de acabar la primera diada de l’any amb tres castells de gamma alta de set.

I per acabar l’actuació, tanquem amb el quatre de set amb agulla. Amb més dificultat que el tres però amb un pilar que és una roca, l’hem descarregat, tancant l’actuació amb els tres castells descarregats i assolint el millor inici de la colla en la seva història.

A ronda de pilars hem descarregat dos pilars de cinc i tres pilars de quatre.

Ens han acompanyat els Brivalls de Cornudella que han descarregat el tres de sis, el dos de sis i el quatre de sis i els Castellers de la Il·lusió que han fet gaudir i ser partícips del seu treball integrador amb el món dels castells.

Pròximes cites, el dia 22 d’abril a la Festa de la Canalla a la Plaça de la Quarta promoció del barri i la Diada de Sant Jordi, el dia 23 d’abril, a la Rambla Nova.