Diada Ivars d’Urgell i Diada d’Altafulla

Diada Ivars d’Urgell

Hem tingut un cap de setmana complet, ahir dissabte vam desplaçar a les terres de Lleida dos autocars per celebrar el centenari de la cooperativa agrícola d’Ivars d’Urgell, juntament amb altres agrupacions culturals, com  la Colla de Gegants i Gralleres  d’Ivars d’Urgell, grup batucada Fulibatuca i Bastoners del Casal Pere III.

Per encetar plaça, vam realitzar un pilar de 4 caminant, on el baix del pilar se li va fer un pèl curt. Seguidament, el 3 de 7, que ja el portem a voltar a qualsevol part de Catalunya.

Tot seguit, amb l’arribada de consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Sra. Meritxell Serret, es procedirà a la signatura del Llibre d’Honor, a la visita a una exposició fotogràfica sobre les obres de millora dutes a terme al centre d’Ivars en els darrers 12 mesos, i tot seguit als parlaments institucionals, on el vam acompanyar d’un pilar de 5, per finalitzar un 4 de 6 amb agulla va tancar l’actuació.

També per acte de cloenda es va realitzar un mosaic participatiu amb tots els assistents, on es va veure la configuració del logotip dels 100 anys.

 

 

Diada de primavera Altafulla

Diumenge a Altafulla i toca apretar de valent, actuàvem a la Diada de Primavera dels Castellers d’Altafulla juntament amb Xiquets de Cambrils, els pronòstics donaven dia plujós però ens han donat treva,  ja que portàvem vàries diades en mullat. Diada amb moltes baixes tant en tronc com a pinya, però on em portat amb solvència grans castells de la gama alta de 7.

En primera ronda 3 de 7 amb agulla, un castell que no cal dir gaire cosa d’ell, demana un pis més, si omplim pati d’assaig i places castelleres. En segona ronda el primer 5 de 7 que tirem a la temporada, esperem que sigui company indiscutible del 3 el 4 i el 2 aquest any. I per finalitzar un 4 de 7 amb agulla, estrenant components nous a tronc, enhorabona Carles!

Donar les gràcies a les colles companyes pel cop de mà realitzat ja que heu sigut de gran ajuda.

Castellers d’Altafulla 2d6, 4d6a 3d6a 2pd4

Xiquets de Cambrils 3d6a, 5d6c  pd4 aixecat per sota

 

Recordeu que la setmana que ve marxem al País Valencià amb motiu de la Trobada de Muixerangues de la població d’Algemesí, apunteu-vos a les llistes del local o internet.