Diada Sant Isidre el Mila 2018

De nou, la pluja ens amenaça i fins a última hora dubtem si podrem actuar a El Milà. Fins al moment, el temps ens ha anat respectant o hem tingut alternatives on actuar. Avui però no hi ha pla B, així que ens queda confiar en que tot anirà bé.

Són les 13h d’un diumenge tranquil, ha sortit el sol i ens trobem davant del casal a la petita població de El Milà. Actuem juntament amb la Colla Joves dels Xiquets de Valls per celebrar la diada de Sant Isidre. No és el primer cop que actuem en aquest indret, però aquesta vegada ens volem superar. I així ho vol fer també la colla amfitriona.

Podem sentir comentaris de la canalla de la Joves que diuen així com “hem vingut a trencar la maledicció”, i és que les últimes vegades que han actuat no han pogut descarregar tot el que s’havien plantejat, confiem en que aquesta vegada sigui la definitiva.

A primera ronda els de la Joves descarreguen un 2d8f guarnit amb una figuereta que regalen a tot el públic assistent i nosaltres presentem un 2d7 sòlid, com comença a ser tradició.

Pel que fa a la segona ronda, la sort no acompanya del tot a la colla amfitriona i el 4d8 es queda en carregat, afortunadament però, sense cap lesió. I nosaltres plantem el segon 3d8 de la temporada, aquest cop amb una mica més de nervis, però demostrant que el tenim ben treballat i que ens volem consolidar en la gama de 8.

A la última ronda els de la Colla Joves no han pogut trencar la maledicció i es torna a quedar en carregat el seu castell, aquest cop ha estat el torn del 3d8a. Nosaltres, també presentem un altre castell amb agulla però rebaixant un pis, i apostem per un 4d7a amb noves incorporacions, un castell treballat però que descarreguem sota un cel que cada cop s’enfosqueix més.

Per tancar la diada els de la Joves de Valls aposten per 2 pilars de 4 i nosaltres per un vano de 5 on la nostra canalleta protagonitza els espadats.

Sempre és un plaer tornar a places on hem estat i poder millorar les diades anteriors!

Ens prenem l’actuació com una preparació per la nostra diada del local, per la que tot just falten dues setmanes.

Seguim creixent colla! Seguim amunt!

 

Ana Mª Muñoz Pérez