Diada Sant Joan 2018

Quan érem petits apartàvem els petards especials per la nit de St. Joan, qui no podria trobar la similitud amb el que vam fer per la diada del 24-J.
Vam obrir l’actuació primers, i amb un dels millors 3 de 8. Com ja sabeu jo sóc component del tronc i des del nostre punt de vista us podem assegurar que es va executar gairebé perfecte. Allí d’alt es nota molt quan la pinya esta concentrada i ben compacta, no vam notar cap moviment cap a nosaltres i ens va ajudar a lluir el 3 i de sumar el quart descarregat de la temporada.
A segona ronda va arribar el sisè 2 de 7 descarregat. Aquest si que va tocar treballar una mica més per arreu del castell. Però tot i això, el nervi del castell va ser controlat en tot moment i vam tornar a fer un guinyo a plaça avisant que el volem pujar sobre un folre i qui sap si la propera vegada que trepitgem la Pl. De la Font el veurem. No oblideu que per pujar aquest dos, ens necessitem a tots i sobretot fent presencia als assajos.
I com totes les traques, al final va arribar el tro fort que tots esperàvem. El carro gros.
Amb una bona quadratura i bones mides, el vam enfilar com dels millors que hem dut a plaça. No negarem que al tronc i pinya es transmetia nervi, però en tot moment es va controlar i el vam defensar casi plàcidament fins la descarregada. No vull oblidar-me de les estrenes que va dur aquest castell d’alt del tronc, que tret del pis de quarts a casi tots els pisos hi van haver novetats, enhorabona.
Per finalitzar alguns pensaven que faríem una conga casi ocupant l’amplada de la plaça, però el que vam fer va ser un súper vano de 5, es a dir, dos pilars de cinc flanquejats per dos de quatre.
Castellers, comença el compte enrere per fer la passa no us quedeu a casa veient el que fem, sigueu els protagonistes.