Diada Santa Creu a Figueres

Avui, diumenge 8 de Maig, la Colla castellera Sant Pere i Sant Pau, ha desplaçat a la població Gironina de Figueres casi 140 castellers.

El dia ha començat nuvolós i amb un petit plugim, la qual cosa ha fet canviar el lloc d’actuació, per una plaça sota cobert. Actuàvem juntament amb els nostres fillols, els Castellers de Figueres i els Capgrossos de Mataró .

En primera ronda, hem descarregat el 4d7 amb agulla, seguidament a la segona ronda hem provat el 2d7 però a la descarregada ha caigut per la part alta del castell, per sort, la canalla només a sofert petits cops i tot a quedat en una anècdota, per tancar diada 3d7 i vano de 5 de comiat.
Castellers de figueres han fet dos pilars de 4 de benvinguda, 5d7 a la primera ronda, a la segona ronda  id7d7 que després l’han tornat a intentar i l’han  descarregat, un 4d7 a la tercera ronda i finalment vano de 5. Cap grossos de Mataró per altra banda, han fet un gran actuació portant a plaça castells de vuit amb el 3d8 el 4d8 i el 9d7, per finalitzar vano de 5 també.

Donar les gràcies als amfitrions per la hospitalitat oferida ,el dinar popular que ens han fet degustar, i el detall de regal que ens han donat! Moltes gràcies.