Enguany, l’aigua de Sant Magí també arribarà al barri de Sant Pere i Sant Pau

La benedicció i el repartiment de l’aigua s’adapten a la realitat sanitària per tal d’evitar possibles aglomeracions

Enguany no hi haurà convocatòria popular de l’arribada de l’aigua a través dels carrers de Tarragona. El 2020 serà l’arribada de la celebració més silenciosa i esglaonada d’una de les principals celebracions estiuenques de la ciutat, amb actes que es repartiran entre els dies 17, 18 i 19 d’agost.

La realitat sanitària s’imposa en el sistema de repartiment dels càntirs i ampolletes, que també es manté de manera descentralitzada per arribar al màxim de ciutadans el més a prop possible dels seus domicilis arreu de la ciutat.

D’aquesta manera, l’entrega dels recipients amb l’aigua de la Brufaganya es durà a terme els dies dimarts 18, de 17h a 20h, i dimecres 19, de 10h a 14h, Al barri s’ubicarà a casa nostra, seu dels Castellers de Sant Pere i Sant Pau, (carrer A, s/n) i en sis punts més diferents de la ciutat; la plaça de la Pagesia, plaça de la Font, carrer del Cós del Bou, plaça Verdaguer, el Serrallo, Moll de Costa, plaça de la Font de Bonavista i la Rambla del Pilar

Recordeu que per accedir al local, és imprescindible l’ús de mascareta i de gel desinfectant, tanmateix hi haurà un recorregut marcat d’entrada i sortida, sempre mantenint la distància social.