Trobada Muixeranga d’Algemesi

Avui a la població d’Algemesí (Comunitat Valenciana), la colla a pogut desplaça un gruix de més de 100 castellers.

Amb els deures del primer tram de temporada fets, havent aconseguit tot la gamma de 7’5 (a excepció del 7), ens hem presentat amb el clar objectiu de gaudir d’una diada atípica però molt esperada per nosaltres.

Hem obert plaça amb el 3/7 amb agulla, amb canvis tant a tronc com a pilar, en segona i tercera ronda, hem descarregat els dos castells de set bàsics de manera solvent. En tancar les rondes de castells, i espitjats pels bons resultats dels assajos i el bon ambient a plaça ens hem atrevit de nou amb el pilar de sis.

El pilar s’ha carregat molt solventment i tant sols a la sortida de l’enxaneta s’ha hagut de lluitar. El tercer pilar de sis descarregat del nostre historial. Des d’agost de 2014 que no el descarregàvem, i la temporada passada tant sols en vam carregar un.

Així Algemesí s’uneix juntament amb la Pineda i la Fatarella, on han vist com hem descarregat el nostre pilar de 6. Ara només queda continuar treballant al patí d’assaig, on qui sap si podríem veure un pis més en el nostre estimat pilar.