Vam tornar per Santa Tecla

El passat 23 de setembre vam poder realitzar l’acció castellera a la plaça de la Font de la ciutat, en el marc de les festes de Santa Tecla 2021 on juntament amb les 4 colles de la ciutat, vam realitzar 1 castell acompanyat d’un pilar.
La puntualitat, agilitat i bon fer de les quatre colles de la ciutat va tornar a quedar demostrada, des de l’entrada a plaça darrere els grallers i la canalla i fins al toc de vermut. Quant a les construccions, els Xiquets de Tarragona, la Colla Jove i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau vam descarregar el 3de7, mentre que els Xiquets del Serrallo es van anotar un 4de6a. Totes quatre vam fer un pilar de 5, i diversos pilars de 4 per acabar. Tot i això, el resultat no importava. El que comptava és que ratllats, liles, blau marí i verds tornaven a plaça per alçar quelcom més que pilars de quatre i un castell.

📸 Marc Colilla – Ajuntament de Tarragona

La colla va congregar més de 100 camises verdes a plaça, on amb puntualitat vàrem descarregar el 3d7, pd5 i 2dp4.
Agrair a tots els castellers que van assistir als assajos previs i diada, i animen a no baixar ni les ganes ni el ritme, ja que la temporada no acaba aquí.