XIV Diada del local dels Castellers de Sant Pau

En commemoració del 14è aniversari de la construcció del local, avui 5 de juny ens hem ajuntat la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Brivalls de Cornudella per realitzar la nostre diada del local. Hem realitzat la millor diada del local de la historia de la nostra colla, descarregant en primera ronda el 5d7 en segona ronda hem descarregat el primer 2d7 de la temporada ja que ha Figueres va quedar en carregat. Per finalitzar la jornada castellera, hem portat a plaça el 4d7 amb agulla, que en aquesta temporada ja en són tres, on ja ho vam fer a Figueres i Altafulla. Per finalitzar li hem ficat la cirereta a la diada amb el nostre talismà, el pilar de 6 que ja el vam descarregar, el primer a la població d’Algemesí (Valencia) i que també ha sigut el més llunya de la colla.

Pel altre banda la Jove Xiquets de Tarragona ha realitzat en primera ronda i2d8f en segona ronda han fet 4d8 i en tercera ronda 3 de 8. Per finalitzar han executat ronda de repetició amb el 5 de 7 i un vano de 5.
Els altres companys de plaça, el Brivalls de Cornudella, han portat en primera ronda el 3 de 6, en segona ronda el 2 de 6 i en tercera ronda intent desmuntat de 4 de 6.

Per finalitzar la jornada, fideua per tothom! En veiem a la pròxima diada el 24 de juny per la diada de Sant Joan i 26 de juny a l’Hospitalet de l’Infant.